由即日起,本網誌將無限期停止更新,各位朋友的支持和鼓勵,意粉銘記在心,有緣再見。15 Jan 2013 16:30

2011年7月9日星期六

自尋煩惱


最近買的 DVD,該先看那一張才好?



10 則留言:

  1. 鳴門:唔鍾意恐怖片,所以唔想睇係依套,買果時都猶豫左好耐,不過畀面佢係 Padme,又贏到奧斯卡至捧場。

    老師:依套轉左女人做將軍,後宮佳麗係男人呀!

    帥哥:至醒係你,不過依家預備開始睇 The Tourist。

    回覆刪除
  2. The Tourist 好睇呀!不過我都係鍾意癲癲 dust dust 既 Johnny Depp 多啲。:p

    回覆刪除
  3. 返來之後現在才把您的網誌一口氣看完... 嘩~ 好多野都唔同哂... 花開了~ 家裡多了新成員(不過我很怕烏龜)~ 課程又完結了(可輕鬆喇... 可多花時間照顧家裡的上下大小)~ 更有時間去煩看那一隻DVD~ 您果然真是自尋煩惱呀...

    回覆刪除
  4. 基斯汀:係呀,世上本無事,庸人自擾之嘛,哈哈!

    回覆刪除
  5. 唔係恐怖片嚟架,笑片嚟架,信我吖

    回覆刪除
  6. 黑天蛾唔恐怖架,睇左先啦

    回覆刪除
  7. 鳴門、師妹:有心情就睇啦。

    回覆刪除

注意:只有此網誌的成員可以留言。